Locale Altele
Miercuri, 15 Mai 2024
Mie, 15 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Paul: „Mircea Govor face jocurile murdare”
Veronica Hodas  - Joi, 16 Octombrie 2014

La sediul Alianței Creștin Liberale Satu Mare a avut loc joi, o conferință de presă susținută de deputatul de Oaș Andreea Paul și co-președinții, Romeo Nicoară și Petre Mureșan.

Andreea Paul a menționat că ACL a intrat într-o campanie mai unită și mai curată, iar aici face aluzie la faptul că partidul ACL este  curățat de trădători. În opinia ei, cei mai periculoși trădători sunt cei ca Iuda care sunt infiltrați în echipă. Dacă ACL nu mai are trădători în echipă, nu putem spune același lucru despre PSD deoarece „trădarea nu este o virtute, ci o decădere umană pe care o construiește PSD în județul Satu Mare”, sunt cuvintele rostite de deputalul Andreea Paul.

De asemenea, conform Andreei, PSD  îi cumpără ieftin pe români, în special pe aleșii locali și pe votanți, ei acționând împotriva legii și a bunului simț deoarece „plătesc trădarea cu banul public, cu banii plătiți de sătmăreni pentru taxe”.

Nu a scăpat necriticat nici Consiliul Județean Satu Mare unde s-a votat ca președintele, adică Adrian Ștef, să aibă mână liberă pentru a împărți banii pentru administrația locală din sumele defalcate după bunul său plac. „Ștef doar semnează și răspunde cu capul în fața legii, Govor face jocurile murdare. Așa a reușit PSD să cumpere aleși locali la kilogram”.

În speranța că vor câștiga voturile sătmărenilor, membrii PSD „fac săptămânal chermeze și dau de băut și de mâncat sătmărenilor din banul public”.

Legat de Negrești-Oaș, zona pe care o reprezintă ca deputat, Andreea Paul a subliniat că Ziua Educației s-a sărbătorit pentru prima dată acolo, însă singura educație la care se pricepe PSD este „educația trădării și a furtului”.

Un alt punct atins de Andreea este Luna Șes. Aceasta crede cu tărie că nici la sfârșitul anului viitor nu se va putea schia la Luna Șes și asta pentru că primărița orașului Negrești-Oaș a promis în anul 2013 că iubitorii acestui sport se vor putea bucura de pârtie la sfârșitul acestui an.

În finalul discursului său, deputatul de Oaș a dorit să atragă atenția tuturor persoanelor că cei de la PSD cer datele personale păcălindu-i că sunt strânse pentru un sistem de avertizare împotriva calamități, când de fapt își construiesc o bază de date pentru a pune presiune pe cetățeni în ziua votului, „este ilegal ceea ce fac și chem toți sătmărenii abordați în această manieră să reclame acest lucru”.

Andreea Paul îi cere candidatului PSD la prezidențiale să facă public bugetul pentru anul 2015 și să spună de unde ia banii pentru a-și onora promisiunile. „Victor Ponta nu ne spune nici că în țară sunt tare multe obligații neonorate în acest sens, sunt neacoperite”, iar aici a dat ca exemplu și orașul Satu Mare unde nu sunt acoperiți 11 milioane lei pentru profesori, 3 milioane pentru persoanele cu handicap și 5 milioane pentru plata drepturilor prin hotărârile judecătorești definitive. Această lipsă de 20 milioane lei din bugetul cuvenit sătmărenilor se replică similar în majoritatea județelor din țară. Nu acesta este președintele pe care ni-l dorim.”, a încheiat Andreea.

 

 

1417 vizite
Distribuie pe